شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
خبر عمومی پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۱:۳۶:۳۷

در زمینه طراحی و ساخت سازه‌های دریایی به خودکفایی رسیده‌ایم

باشگاه خبری فراساحل: دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی در دومین جلسه شورای ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی گفت: ما در عرصه صنایع فراساحل پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم و نمونه بارز این ادعا رسیدن به خود کفایی در زمینه سازه‌های دریایی است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین‌نیوز، محمد سعید سیف در جلسه‌ای که با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد گفت: هدف برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی که ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی برگزار می‌کند ایجاد فضایی دور از تبلیغات سازمانی است تا مشکلات هر حوزه خاص دریایی در آن مطرح و منجر به حل مشکلات مطرح شده شود. سیف با بیان این موضوع که تا کنون شش جلسه از این سلسله نشست‌ها برگزار شده است، ادامه داد: امیدواریم در این نشست‌ها مشکلات نقصان‌های موجود در عرصه‌های مرتبط با دریا را شناسایی کرده و در نهایت برای رفع این مشکلات مزایا و پتانسیل‌های مرتبط را هم معرفی کنیم.

جایگاه علوم و فناوری‌های دریایی در کشور
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با ارائه اطلاعاتی آماری به بررسی وضعیت موجود فناوری‌هایی دریایی پرداخت و گفت: زنجیره تامین می‌تواند اشتغال جدی و استفاده بهینه از توان صنعتی کشور را به دنبال داشته باشد. وی با تاکید بر نقش و حضور بخش خصوصی در صنعت اظهار کرد: توجه به زنجیره تولید مسبب توسعه بازار و فناوری در بخش خصوصی است. از این رو توجه به زنجیره تولید الزامی است و نقش و حضور بخش خصوصی در صنعت دریایی باید مورد توجه جدی قرار گیرد. سیف با اشاره به کمبودها و مشکلات موجود در حوزه دریا عنوان کرد: عدم وجود اهداف راهبردی کمی و مشخص برای توسعه صنایع دریایی و کلی گویی، عدم ارائه برنامه‌های اجرایی اعم از ملی و نیروی انسانی و همچنین توجه نکردن به زنجیره و بازارهای مرتبط از فقدان‌های موجود در حوزه دریا است که باید به آن توجه کرد. وی در ادامه با اشاره به بخشی نگری و عدم‌جامعیت برنامه‌ها در حوزه دریا گفت: استفاده نکردن از خبرگان و تشکل‌ها در حوزه دریا از دیگر مشکلات اساسی است که باید به آن پرداخته شود تا بتوان مشکلات را در حوزه دریا شناسایی کرد و از پیش رو برداشت.

ارزیابی و حمایت طرح‌های فناورانه دریایی
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با اشاره به 44 طرح فناورانه دریایی گفت: تا کنون 44 طرح فناورانه دریایی به منظور ارزیابی و  بررسی و حمایت به ستاد ارسال شده است که از میان طرح‌های واصله 10 طرح مورد تایید، 25 طرح در حال بررسی و هشت طرح نیز رد شده است. از برخی طرح‌های مورد تأیید و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌توان به تولید پیستون موتورهای فوجی دریایی، سامانه مدیریت جامع شناورها و طراحی و ساخت هاورکرافت و در نهایت ساخت و تولید جت اسکی 3 نفره اشاره کرد. سیف با تاکید بر حمایت از اخذ گواهینامه‌های دریایی برای تجهیزات ساخت داخل بیان کرد: در راستای توسعه تولید داخلی و حمایت از تولید کنندگان به منظور ورود به عرصه ساخت تجهیزات دریایی، ستاد طی تفاهم نامه ای با موسسه رده بندی ایرانیان، با تأمین بخشی از هزینه ارزیابی و صدور گواهینامه‌های دریایی از تولید کنندگان داخلی حمایت خواهد کرد. لازم به ذکر است ستاد در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه فناوری های دریایی و رفع نیاز های صنایع، اقدام به برگزاری جلسات مشترک با شرکتهای بزرگ مانند شرکت خیبر (یکی از بزرگترین تأمین کننده های قطعات و ماشین آلات و ملزومات مصرفی کشتی های اقیانوس پیما و ساحلی در ایران)،شرکت ملی نفت کش و نیروی دریایی ارتش کرده است.



  کد خبر : 1103
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :